Hévíz város

A kisváros valóban egy ékszerdoboz. Már a Hévízre vezető úton megcsodálhatjuk a természet kincseit, a Véderdőt, amelynek fái árnyékot nyújtanak a városba érkezők fölé. A fák, a hévízi tó mellett húzódó Schulhof sétány virágszőnyege mesés világot tár elénk. Egy világot, ahol kedvesek az emberek, a vendéglátók, nincs sietés, rohanás, csak nyugalom. Látszik, hogy ide a vendégek pihenni járnak.

Hévíz a csodálatos melegvízű hévízi-tó által ismert, melyben télen nyáron, időjárástól függetlenül lehet fürödni.  A  víz simogató érintése, a tavat körülvevő zöld fák látványa és a vízben úszó tavirózsák a szemnek, a léleknek és a testnek egyaránt nyugtató, gyógyító érzés.

Aki Hévízre érkezik, akár rövid wellness pihenésre, akár hosszabb gyógykúrára, szüksége van a szórakozásra, lelki feltöltődésre. Ezt szolgálja a Hévízzel összeépült Egregy városrész borozósora. Azok, akik szeretnek sétálni, lassú 30 perces sétával érhetik el a három utcából álló egregyi borozósort, ahol hangulatos kis pincék, szőlőültetvények várják a szórakozni vágyókat. Borozgatás, zsíros kenyér, magyaros ételek, zene garantálja az élményeket.

Akik viszont nem a sétát választanák a hosszú útra, a városban jár a Dotto kisvonat, melyre bárhol felszállhatunk, hogy a végállomásig elvigyen bennünket.

A városban rendszeresen szerveznek programokat, borfesztiválokat - ezekről folyamatosan a hévízi programok oldalon olvashatnak információkat-, hogy a nyaraló, pihenő vendégek valóban jól érezzék magukat és a testi gyógyulás, felfrissülés mellett szellemi, lelki feltöltődésben is részük legyen.

Ismerje meg Hévíz városát, ismerjen meg minket!

Ajánlatkérés / Foglalás a legjobb árakon